Panuntun

Lagu: Ngidamsari

Ing dinten wiyosan Dalem, nJeng Nabi

Wulan Maulid sayekti

Nabi Agung kang wekasan, ing bumi

Utusan ingkang sejati.

Hangemban dhawuhing Gusti, Hyang Agung

Minangka dadi pepayung

mBebener pakarti ala lan pengung

dadya suci jiwa luhung.

Sholat wajib kang utama

Katindakna aja nganti lirwa

Bisa njaga ing tindak candhala

Keji lan angkara murka.

Dhawuhe Kang Maha Suci, lumantar

Kanjeng nabi kang kawentar

Sholat khusuk kanthi ikhlas lan sabar

Manah padhang lan sumunar.

Yogyakarta, April 2005

Rabiul’awal 1426 H.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: